Internet voor op je tablet

Een internet abonnement op je tablet, vergelijken was nooit zo makkelijk

Markt voor tablets zal blijven groeien in 2014

Mobiel internet op tabletVolgens het analistenbureau IDC zal de tabletmarkt blijven groeien, de analisten van IDC verwachten dat de groei met 19,4% toeneemt.

De groei van 19,4% is aanzienlijk minder dan het jaar daarop, de groei in 2013 was namelijk 51,6%. De verminderde groei is goed te verklaren door het feit dat de hardware in tablets minder snel wordt vernieuwd, daarnaast is nu al bijna 50% van de huishoudens voorzien van een tablet. In de zakelijke wereld worden tablets vaker gebruikt als ondersteuning in het bedrijfsleven, bijvoorbeeld als ondersteuning bij een presentatie. Analisten verwachten dat de groei in 2014 deels is te verklaren door deze zakelijke verkopen. De analisten van IDC voorspellen dat in 2014 in totaal 260 miljoen tablets worden verkocht.

De gemiddelde winkelprijs is de afgelopen 2 jaar met 30% is gezakt in vergelijking met 2012, de daling in de verkoopprijs zal in 2014 echter maar 3,6% zijn. Consumenten zijn minder geïnteresseerd in de budget tablets.  De 19,4% groei verwachting van IDC is niet uitzonderlijk, doordat de afgelopen jaren de markt voor tablets zo explosief gegroeid is was deze stagnering te verwachten.

De hoeveelheid keuze in high-end modellen is toegenomen, door deze toename in mogelijke opties kiest de  consument eerder voor een tablet die beter werkt en langer mee gaat. Door deze gedragsverandering zullen oude tablets minder snel vervangen worden.

> Klik hier voor goedkoop internet op de tablet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *