Internet voor op je tablet

Een internet abonnement op je tablet, vergelijken was nooit zo makkelijk

Beste internet voor tablet

Wil jij met je tablet overal kunnen internetten met een redelijke snelheid maar niet te veel betalen? Dan ben je op zoek naar het beste tablet internet abonnement!
Op deze pagina word de snelheid, de prijs als het datalimiet meegenomen. We kijken elke maand opnieuw welk pakket het beste op deze punten scoort.

Alle abonnementen op deze website zijn te gebruiken voor alle tablets met 3G ondersteuning, dus ook de iPad. Vind je de prijs of snelheid van het internet abonnement het belangrijkst? Kan dan op de volgende pagina’s:

» Snel internet voor tablet
» Goedkoop internet voor tablet

Advies: Beste internet voor tablet

# Provider Naam pakket Download limiet Download snelheid Prijs per maand
Meer info
Nr1 Vodafone internet voor tablet Mobiel Internet 1000 MB 225 Mbit/s €11,92 Meer informatie

Uitleg:
Deze maand is het Vodafone Sim Only Internet Start tot het ‘beste internet voor tablet’ gekroond. Met een gemiddelde maandprijs van € 11,92 is dit abonnement erg goedkoop. Vodafone levert met dit abonnement 4G internet met een snelheid van 225 Mbit/s. Dit is momenteel de hoogst mogelijke internetsnelheid op je tablet. Het abonnement heeft een datalimiet van 1000 MB. Wanneer je hier overheen gaat zullen er kosten gerekend worden. Je betaald dan € 0,75 per MB.

iPad tip: Je kunt ook een gewone SIM-kaart gebruiken, alleen deze moet je dan op maat knippen (Zelf een SIM-kaart op maat knippen is op eigen risico, voor een goede uitleg hiervan is ons advies om eens rond te surfen voor goede handleidingen).