Internet voor op je tablet

Een internet abonnement op je tablet, vergelijken was nooit zo makkelijk

Internet voor tablet met een grote databundel

Internet voor tablet met een grote databundelWanneer je onderweg veel online bent is het aan te raden een abonnement te nemen voor internet op tablet met voldoende data.

Voldoende data voor onderweg

Mobiel internet voor tablet is ideaal voor onderweg, bijvoorbeeld in de file of in de trein. Hiermee kan je ongestoord doorwerken of de tijd doden met het kijken van video’s en het luisteren van muziek. Je moet er in dit geval wel rekening mee houden dat je de databundel van je abonnement niet overschrijdt.

Tegenwoordig is het aantal wifi hotspots waar je met je tablet op kan inloggen vrij uitgebreid. Toch zijn deze nog niet niet overal beschikbaar. Bovendien kunnen openbare wifi netwerken erg traag internet leveren, waardoor het laden van websites of video’s langzaam gaat of zelfs onmogelijk is. Met een abonnement voor mobiel internet op tablet ben je er zeker van dat je overal toegang hebt tot internet met voldoende snelheid.

Als je veel gebruik maakt van internet op tablet buitenshuis dan is het aan te raden een abonnement af te sluiten met voldoende data. Je bent vaak sneller door je data heen dan je denkt. Enkel het checken van je mail of social media kost niet zo veel MB’s. De grote verbruikers zijn functies als GoogleMaps, Spotify, Skype en YouTube. Wanneer je bijvoorbeeld onderweg in de trein muziek wilt luisteren via Spotify moet je rekenen op een verbruik van ongeveer 50 MB per uur. Het streamen van een YouTube video kost 2,5 MB per minuut. Als je dit regelmatig doet dan is het aan te raden een abonnement te nemen met een grote databundel.

Mobiel internet voor tablet met veel data

Hieronder vind je de mobiel internet voor tablet abonnementen met de grootste databundels die op dit moment worden aangeboden.

Provider Internet op tablet Internetsnelheid Maandprijs
Vodafone internet tablet 8000 MB 225 Mbit/s € 29,42
T-Mobile internet tablet 12.000 MB 120 Mbit/s € 31,50
KPN internet tablet 10.000 MB 225 Mbit/s € 33,33

De genoemde maandprijzen zijn de gemiddelde kosten die je per maand kwijt bent aan een mobiel internet voor tablet abonnement. Eventuele eenmalige kosten en kortingen zijn in deze prijs verrekend.

Aangeboden databundels variëren van 200 MB tot 12.000 MB. Het grootste databundel dat door Vodafone wordt aangeboden is 8000 MB. Voor € 29,42 per maand krijg je, naast een grote databundel, snel 4G internet van 225 Mbit/s. T-Mobile biedt de grootste databundel aan van alle providers, namelijk 12.000 MB. De maximale snelheid die T-Mobile aanbiedt is 120 Mbit/s, wat dus wel een stuk lager is dan de internetsnelheid bij Vodafone. Tot slot biedt KPN een grote bundel aan van wel 10.000 MB met een snelheid van 225 Mbit/s. Deze snelheid is bij een grote databundel wel aan te raden, er van uitgaande dat je ook gebruik wilt maken van het streamen van video’s en muziek.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *