Internet voor op je tablet

Een internet abonnement op je tablet, vergelijken was nooit zo makkelijk

Internet voor tablet met beste prijs-kwaliteitverhouding

Internet voor tablet met beste prijs-kwaliteitverhoudingEr worden verschillende internet voor tablet abonnementen aangeboden door Vodafone, T-Mobile en KPN. Door het grote aanbod kan het lastig zijn om te achterhalen welk abonnement de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Het beste internet voor tablet abonnement

Bij het kiezen van het beste internet voor tablet abonnement zijn er verschillende dingen waar je op kan letten. Het is ten eerste belangrijk om het juiste datalimiet te kiezen. Het zou zonde zijn als je een datalimiet kiest die veel te hoog is voor je gebruik, omdat je dan iedere maand te veel betaalt voor MB’s die je niet verbruikt. Wanneer je een abonnement kiest met te weinig MB’s heb je juist de kans dat je iedere maand over je bundel gaat. Als je over je datalimiet heen bent ga je per MB betalen. Dit is in verhouding vaak duurder dan wanneer je een abonnement hebt met voldoende MB’s. Een andere mogelijkheid is om aan te geven bij je Vodafone account dat je gebruik wilt maken van gratis onbeperkt internet zodra je over je databundel heen gaat, hierbij krijg je wel een fors lagere internetsnelheid. Bij KPN en T-Mobile wordt je automatisch overgezet naar deze lage snelheid en gratis onbeperkt internet zodra je de databundel overschrijdt.

Naast het aantal benodigde MB’s is het van belang de juiste internet snelheid te kiezen. Wanneer je een internet voor tablet abonnement voornamelijk zal gebruiken om je mail te checken heb geen hoge internet snelheid nodig. Het is wel handig om een hogere internet snelheid te hebben als je af en toe een YouTube video wil bekijken of GoogleMaps wilt gebruiken. Een snelheid van 120 Mbit/s is vaak voldoende om deze functies te kunnen gebruiken.

Natuurlijk is de maandprijs van een abonnement ook belangrijk in je afweging welk abonnement de beste keuze is. De maandprijzen van de verschillende abonnementen lopen uiteen van € 6,25 bij Vodafone tot € 56,43 bij KPN. Het beste internet voor tablet abonnement kies je door een goede afweging te maken van het grote van de databundel en de internet snelheid in verhouding tot de maandprijs.

Internet voor tablet abonnement met de beste prijs-kwaliteitverhouding

Het internet voor tablet abonnement met de beste prijs-kwaliteitverhouding wordt momenteel aangeboden door Vodafone.

Provider Internet op tablet Internetsnelheid Maandprijs
Vodafone internet tablet 1000 MB 225 Mbit/s € 11,92

De genoemde maandprijs is een gemiddelde van de kosten die je per maand kwijt bent aan een mobiel internet voor tablet abonnement. Eventuele eenmalige kosten en kortingen zijn in deze prijs verrekend.

Het Vodafone Sim Only Internet Start abonnement kost gemiddeld € 11,92 per maand. Voor deze maandprijs krijg je een databundel van 1000 MB en een internet snelheid van 225 Mbit/s. Dit is de hoogst aangeboden snelheid voor internet op tablet van dit moment. De databundel van 1000 MB is ruim voldoende om te kunnen mailen, internetten, muziek luisteren en af en toe een YouTube video te kijken. Wanneer je toch over je datalimiet gaat wordt er € 0,75 per MB gerekend.

Er worden wel goedkopere internet voor tablet abonnementen aangeboden door T-Mobile en Vodafone, maar hiervan is de prijs niet veel lager terwijl de databundel en internetsnelheid van deze abonnementen een stuk beperkter zijn. Ook worden er abonnementen aangeboden met een grotere databundel, zoals het KPN Sim Only Internet Standaard abonnement. Dit abonnement heeft een databundel van 5000 MB, maar de maandprijs is dan ook dubbel zo hoog als de maandprijs van het Vodafone abonnement. Het Vodafone Sim Only Internet Start abonnement is daarom het internet voor tablet abonnement met de beste prijs-kwaliteitverhouding van dit moment.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *