Internet voor op je tablet

Een internet abonnement op je tablet, vergelijken was nooit zo makkelijk

Internet op een tablet met 3G of 4G

Internet op een tablet met 3G of 4GWanneer je kiest voor internet op een tablet, heb je de keuze tussen 3G of 4G internet. Het voordeel hiervan is dat je overal gebruik kan maken van mobiel internet.

Als je gebruik wilt maken van snel 3G internet voor op je tablet, dan kom je uit bij Vodafone. Zij hebben het allersnelste 3G internet voor op tablet. Onlangs hebben zij de snelheid verhoogd van 14,4 naar 43 Mbit/s. Hiermee is de theoretische maximale downloadsnelheid maar liefst 5,375 MB/s. Een youtube video in HD streamen is dan geen enkel probleem.

Internet op tablet met snel 3G

Naast Vodafone biedt tevens Youfone 3G abonnementen aan voor een tablet. Zij hebben de goedkoopste internet op tablet abonnementen van alle providers. De internetsnelheid is echter niet zo hoog als die van Vodafone, bij Youfone haal je namelijk 14,4 Mbit/s binnen.

Provider Internet op tablet
Internetsnelheid
Maandprijs
Youfone Tablet Internet 200 MB 14,4 Mbit/s € 5,00
Vodafone tablet internet 200 MB 43 Mbit/s € 6,50

Vodafone heeft alleen nog een 3G internet op tablet abonnement bij een 200 MB databundel, wanneer je een grotere bundel wilt, krijg je automatisch toegang tot het snelle 4G netwerk. Als je kiest voor Youfone krijg je standaard 3G internet, dit is uit te breiden naar een 4G snelheid voor slechts € 5,- per maand extra. Hierbij krijg je dan een maximale downloadsnelheid van 50 Mbit/s.

Internet op tablet met 4G internet

Het 4G internet op tablet is het snelste dat je momenteel kunt krijgen. Hierbij is de maximale theoretische snelheid 225 Mbit/s bij providers KPN en Vodafone. Bij T-Mobile is de maximale snelheid 120 Mbit/s, daarbij varieert de maximale snelheid aan de hand van de grote van je databundel. Hoe groter je databundel, hoe hoger de maximale snelheid.

Provider Internet op tablet
Internetsnelheid
Maandprijs
T-mobile tablet internet 1000 MB 100 Mbit/s € 13,50
Vodafone tablet internet 1000 MB 225 Mbit/s € 14,00
KPN tablet internet 1000 MB 225 Mbit/s € 17,50

Hierboven staan de goedkoopste internet op tablet abonnementen die gebruik maken van het 4G netwerk. Wat belangrijk is om te weten is dat T-Mobile niet een volledig landelijke 4G dekking heeft. Naar verwachting hebben zij dit binnen twee maanden pas gerealiseerd.

Mocht je tablet geen ingebouwde simkaart houder hebben, dan kun je gebruik maken van een USB stick waarmee je internet op je tablet kunt ontvangen. In dat geval kun je internet op tablet vergelijken met onze module. Hierbij krijg je een overzicht dat gebaseerd is op de daadwerkelijk goedkoopste abonnementen. De maandprijs wordt berekend door de totale kosten, inclusief de kortingen, te delen door het aantal maanden in het contract. Hieruit komt een gemiddelde maandprijs zodat je precies weet wat je daadwerkelijk voor je abonnement betaald.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *