Internet voor op je tablet

Een internet abonnement op je tablet, vergelijken was nooit zo makkelijk

Goedkoop internet voor tablet met T-Mobile actie

Goedkoop internet voor tablet met T-Mobile actieGebruik maken van goedkoop internet voor tablet is mogelijk bij T-Mobile. Zij hebben namelijk een actie bij een 2-jarig contract dat veel voordeel oplevert.

Goedkoop internet voor tablet bij T-Mobile
Een onbeperkt internet abonnement voor tablet zorgt ervoor dat men na het verbruik van de databundel kan blijven internetten. Echter wordt de internet snelheid daarvan flink omlaag geschroefd wanneer de datalimiet overschreden wordt. De abonnementen voor internetten op een tablet bij T-Mobile beginnen vanaf een snelheid van 15 Mbit, dit komt neer op een maximale download snelheid van 1,875 MB/s. Naarmate men kiest voor een grotere datalimiet wordt de snelheid verhoogd.

Hieronder is een overzicht van de huidige T-Mobile abonnementen van internet voor tablet.

Internet soms Internet regelmatig Internet vaak Internet altijd
Datalimiet 250 MB 1 GB 2,5 GB 10GB
Snelheid 15 Mbps 30 Mbps 50 Mbps 50 Mbps
Maandprijs € 10,- € 20,- € 30,- € 47,50
Actieprijs € 8,50 € 12,- € 16,50 € 28,50
Totale korting € 36,- € 192,- € 324,- € 456,-

*Actieprijs is de maandelijkse kosten bij een 2-jarig abonnement.

Wanneer men nu een goedkoop internet voor tablet abonnement neemt levert dat veel voordeel op. Voornamelijk biedt T-Mobile veel korting bij een abonnement vanaf 1GB. Afhankelijk van hoeveel gebruik gemaakt wordt van mobiel internet kan een passende keuze voor een abonnement gemaakt worden. Hieronder is een overzicht wat men kan met goedkoop internet voor tablet.

  • Internet soms: Wekelijks internetten en e-mailen.
  • Internet regelmatig: Dagelijks internetten en e-mailen + bijlagen openen.
  • Internet vaak: Dagelijks internetten, e-mailen + bijlagen openen en regelmatig video’s streamen.
  • Internet altijd: Veel internetten, e-mailen + bijlagen openen en video’s streamen.

Onbeperkt internet voor tablet
Wanneer de datalimiet verbruikt is wordt onbeperkt internet voor tablet ingeschakeld. Dit houdt in dat men geen extra kosten betaalt voor internetten buiten de datalimiet. Echter wordt de snelheid van het internet verlaagd tot 128 Kb/s. Dit komt neer op 1,24 Mbps.

Onbeperkt internet voor tablet is welliswaar niet heel snel maar is nog voldoende om mee te mailen en chatten. Een website bezoeken zal nagenoeg iets trager gaan dan voorheen en men zal even moeten wachten tot deze geladen is. Bij alle van de bovenstaande T-Mobile abonnementen wordt onbeperkt internet automatisch geactiveerd.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *