Internet voor op je tablet

Een internet abonnement op je tablet, vergelijken was nooit zo makkelijk

Goedkoop internet voor tablet bij Vodafone

Goedkoop internet voor tablet bij VodafoneVerschillende providers leveren tegenwoordig abonnementen met goedkoop internet voor tablet.

Wanneer je buitenshuis wilt kunnen intenetten is mobiel internet voor tablet de ideale combinatie. Zo is een tablet makkelijker mee te nemen in je tas dan een laptop, omdat hij kleiner en lichter is. Daarbij is een tablet meer geschikt voor het doorlezen van werkdocumenten of het kijken van films dan je smartphone. Door een mobiel internet abonnement te nemen ben je niet meer afhankelijk van wifi-hotspots. Je kan dan altijd online zijn, waar en wanneer je maar wilt.

Goedkope internet voor tablet abonnementen bij verschillende providers

Abonnementen voor mobiel internet worden aangeboden door de providers KPN, Vodafone en T-Mobile. Er is een ruime keuze uit databundels, snelheid en prijs. Vergelijken is een handige manier om er achter te komen welke providers goedkoop internet voor tablet aanbieden met de juiste snelheid en voldoende data.

Belangrijk voor het kiezen van het juiste abonnement is om eerst te bepalen hoeveel MB je nodig hebt. Hiervoor is het goed om bij jezelf na te gaan waar je het mobiel internet abonnement het meeste voor gaat gebruiken. Wanneer je voornamelijk wilt internetten en mailen is een kleine bundel van 200MB wel genoeg. Wil je er zeker van zijn dat je voldoende data hebt kan je ook overwegen om een bundel van 500 MB of 1000MB te nemen.

Goedkoop internet voor tablet met de juiste snelheid en data

Vodafone is de goedkoopste aanbieder van mobiel internet. Zij zijn namelijk de enige provider die 3G internet voor tablet aanbieden. Het Vodafone internet instap kost slechts € 6,50 per maand. Je beschikt dan over een internetsnelheid van 43 Mbit/s en een databundel van 200 MB. Dit is genoeg om te mailen en Youtube video’s te streamen in HD kwaliteit. Als je veel gebruik maakt van internet voor tablet is het toch verstandig om een abonnement te nemen met een hogere snelheid en een meer data.

De meeste mobiel internet abonnementen die worden aangeboden hebben een 4G snelheid. Op dit moment is de maximaal haalbare snelheid met internet voor tablet 225 Mbit/s. Deze snelheid wordt door alle providers aangeboden. Daarnaast biedt T-Mobile ook 4G abonnementen aan met een snelheid van 120 Mbit/s. Dit is al voldoende om te mailen, skypen of films te streamen te kijken.

Provider Internet op tablet Internetsnelheid Maandprijs
T-Mobile internet tablet 500 MB 120 Mbit/s € 11,62
Vodafone internet tablet 1000 MB 225 Mbit/s € 11,92
T-Mobile internet tablet 1000 MB 120 Mbit/s € 14,12

De maandprijzen zijn gemiddeldes van mobiel internet voor tabel abonnementen. Eventuele eenmalige kosten en kortingen zijn in deze prijs verrekend.

Bij het Vodafone internet voor tablet abonnement betaal je slechts € 0,30 meer dan voor het goedkoopste T-Mobile abonnement. Voor die € 0,30 krijg je een verdubbeling van de data en internetsnelheid. Dit maakt het Vodafone sim only internet start abonnement in verhouding erg goedkoop. Vodafone is op dit moment daarom het beste abonnement met goedkoop internet voor tablet .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *