Internet voor op je tablet

Een internet abonnement op je tablet, vergelijken was nooit zo makkelijk

Geen buitenbundel kosten meer bij mobiele provider KPN

Bij KPN binnenkort niet meer extra betalen als je met je internet voor tablet over je databundel heen gaat.

Vanaf 21 april zal KPN zijn abonnementen gaan aanpassen. Klanten krijgen vanaf dan gratis toegang tot 4G, indien de tablet dit ondersteund, en onbeperkt internetten buiten de bundel. Nu heb je bij de aanschaf van een mobiel internet abonnement nog de keuze tussen een bundel voor 3G en een bundel voor 4G, de bundel voor 4G is hierbij uiteraard wat duurder. Daarnaast is het nu zo dat als de databundel voor mobiel internet op is, men buiten bundel tarieven betaalt wat soms zorgt voor onverwachte hoge kosten.

Als je een abonnement hebt afgesloten voor 1 juli 2013, je krijgt namelijk buiten gratis toegang tot 4G en onbeperkt mobiel internet ook nog eens meer MB’s. De databundels worden voor alle tablet abonnementen ruim verdubbeld.

Wat houdt het in, onbeperkt mobiel internetten?

Met een onbeperkt mobiel internet abonnement kan je altijd blijven internetten zonder extra bij te betalen. Nu moet je nog voor elke MB buiten de bundel extra betalen, dus bovenop je vaste abonnementskosten. Per 21 april zullen klanten niet meer bij hoeven te betalen als ze meer data verbruiken dan er in hun databundel zit. Zodra de databundel op is wordt wel de internetsnelheid verlaagd naar 64 KB/s. Je kan dan nog steeds sites bekijken en je e-mail openen maar filmpjes kijken of muziek streamen zal dan niet meer werken. Natuurlijk kan je dan altijd een extra databundel bij kopen om weer terug te komen op je normale internetsnelheid.

» Direct naar KPN


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *